Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'dan Uzaktan Eğitim Süreci Mesajı.

Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'dan Uzaktan Eğitim Süreci Mesajı.


Dünya'da birçok ülkede hızla yayılan (Covid-19) Koronavirüs salgını nedeniyle ülkemizde alınan tedbirler doğrultusunda bizler de HASBAHÇE ailesi olarak eğitim- öğretim sürecini uzaktan eğitim şeklinde gerçekleştirmekteyiz. Bütün dünya gibi ülkemizin de içinde bulunduğu bu afet durumunu er ya da geç hep birlikte aşacağız inşallah. Bu hassas süreçte yapılacak bireysel hataların; kendimize ve çevremizdeki insanlara ölümcül etkileri olabilceğini, ayrıca salgını dizginleme ve iyileştirme çalışmalarına da fevkalede olumsuz etkileri olacağını unutmamalı, mümkün olduğunca, en güvenli yer olan evimizden dışarı çıkmamalıyız.

Sevgili Meslektaşlarım,
Uzaktan bile olsa öğrencilerimizin yanında olduğunuzu hissettirmeniz, onlarla iletişiminizi kesmemeniz, motivasyonları  için önem arz etmektedir. Özellikle son sınıflarda ki öğrencilerimizin siz öğretmenlerimizden moral ve destek anlamında beklentisi daha fazla olduğu unutulmamalıdır. Öğrencilerimizin olumsuz düşüncelerden soyutlanıp, bol bol kitap okumalarını, hobileriyle ilgilenmelerini hatırlatmanızda büyük önem taşımaktadır. Eğitimle ilgili detaylı bilgilere ve Bakanlığımız tarafından paylaşılacak olan her türlü bilgi ve içerikler kendi okul sitemizdeki duyurular bölümünde ve sosyal medya kanallarımızdan da sizlerle paylaşılacaktır.
 
Sevgili Öğrencilerimiz,
30 Nisan'a kadar uzaması planlanan uzaktan eğitim faaliyetlerinde eviniz okulunuz, odanız ise sınıfınız olacaktır. EBA'da ve TV'lerde ders anlatanlar, yeni öğretmenleriniz olacak. Yeniden okullarınıza dönüşte eksikliklerinizin olmaması için oradaki öğretmenlerinizi dikkatli dinleyin.Bizler için sizlerin sağlığı her şeyden daha önemli.

Değerli Velilerimiz, 
Şu anda tam olarak öngörülemeyen bu afet süreci içerisinde de yavrularımızın eğitimi sekteye uğramasın diye, hem EBA, TRT EBA TV', yenilenen "TRT İzle" uygulaması ve "trtizle.com" internet sitesi üzerinden   üzerinden sunulacak olan eğitim çalışmalarını takip etmemiz, çocuklarımızın geleceği açısından oldukça önem arz etmektedir. Siz velilerden beklentimiz; öğrencilerimizin bu eğitimleri düzenli olarak takip etmeleri noktasında teşvik etmeniz ve yardımcı olmanızdır. Kıymetli yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

                           Mehmet Salih YILDIZ

                                     Okul Müdürü

26.03.2020 922