Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'dan Miraç Kandili ve Korona Virüsü Mesajı.

Miraç, başta Peygamber Efendimiz (S.A.V) olmak üzere her bir Müslüman için manevi bir terfi, Yüce Rabbimizle buluşma ve selamlaşma, O'nun katında yücelme ve yükselme demektir.Unutmayalım ki kandiller ve diğer kutsal zaman dilimleri bizi birbirimize yaklaştıran milli birlik ve beraberliğimizi güçlendiren unsurlardır.Özellikle Dünyayı tehdit eden ve ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs belasına karşı milletçe ciddi bir mücadele yürütmekteyiz. İnsan sağlığını ciddi boyutlarda tehdit eden bu salgından en az seviyede etkilenerek, atlatabilmek için Devletimiz önemli tedbirler almakta ve uygulamaktadır. Bizlere düşen görev; bu tedbirlere harfiyen uymak ve Miraç Kandili vesilesiyle yapacağımız dualarda Yüce Rabbimizden bu belanın defi için niyazda bulunmaktır.  Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam âleminin Miraç Kandilini tebrik ediyor, Miraç Kandilinin milletimizin, İslam âleminin yücelmesine vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum.

21.03.2020 288