Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'dan Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

Saygıdeğer meslektaşlarım, kıymetli öğrencilerim ve değerli veliler;

Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyor, mübarek Kurban Bayramı'nızı tebrik ediyorum. Bizleri bir kurban bayramına daha kavuşturan Rabbimize hamdederken bu bayramın İslam âleminin bir araya gelişine vesile kılmasını niyaz ediyorum.
Tüm dünyayı etkileyen, Covid 19 pandemisinin gölgesinde kutlayacağımız bu bayramda; sevdiklerimize, büyüklerimize ve belki de bazılarımız çocuklarımıza sarılamayacağız ancak maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyup her türlü tedbiri alarak bayram kutlamalarımızı yapıp, kurbanlarımızı paylaşarak bayram sevincini çoğaltacağız.
Bu duygu ve düşünceler içerisinde, başta vatanımızı savunurken canlarını feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet, bayramı bu yüzden buruk geçiren şehit ailelerimize sabırlar diler, öğretmenlerimizin , okul personelimizin, kıymetli velilerimizin ve sevgili öğrencilerimizin Kurban Bayramı'nı kutlar, huzur ve mutluluk getirmesini Yüce Allah'tan niyaz eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.

30.07.2020 973