Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'dan Kadir Gecesi Mesajı

Bu yıl, her sene olduğundan daha farklı bir Ramazan yaşadık.Dünyada ve Ülkemizde yaşanan Corona Virüs salgını, sosyal ve ekonomik gelişmeler, insanlığın nasıl bir birlik beraberlik, sağduyu ve kardeşliğe ihtiyacının olduğunu bizlere açıkça gösterdi.Corona Virüs (Covid 19) ile mücadele sürecinde mahrum kaldıklarımızın değerini daha fazla anladık.

Coronavirus salgını nedeniyle her ne kadar camilere gidemiyorsak da evlerimizi bu mübarek gecede birer camiye, mescide çevirmeliyiz,Kur'an-ı Kerim'i dilimizden düşürmemeli, Rabbimize yakarmalı,ellerimizi semaya açıp dua etmeliyiz.Yüce Allah'ın insanlığa kurtuluş çağrısı olan Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi, kulun Allah'a yakın olduğu gecelerin en önemlisidir. Peygamberimiz, faziletine inanarak ve sevabını da yalnız Allah'tan umarak bu geceyi güzel amellerle geçirenlerin geçmiş günahlarının bağışlanacağı müjdesini vermiştir. Ramazanın içinde bir ödül gibi beklenen bu gecede, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin, velilerimizin, personelimizin, Milletimizin ve İslâm Âleminin mübarek Kadir Gecesini tebrik ediyor bu gecenin; insanlığın barış, huzur ve saadetine, bütün müminlerin de affına vesile olmasını Cenab-ı Allah´tan niyaz ediyorum.

19.05.2020 1099