Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'dan İlçemiz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerine Yönelik MEB-DOGM Modülleri Bilgilendirme Zoom Semineri

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Öğretmen Geliştirme Projesi Aralık ayı faaliyetleri kapsamında 10/12/2020 Perşembe günü saat 16:00'da ilçemizde görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerine Meb modülleri ve Dogm Modülleri tanıtım semineri Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ tarafından verilecektir.

Not:Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek olan seminer linki 15 dakika önce paylaşılacaktır.

07.12.2020 1602

07-12-2020