Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı.

Değerli mesai arkadaşlarım,
Kıymetli velilerim,
Sevgili öğrencilerim,

Aziz Milletimizin şanlı tarihine altın harflerle yazdırdığı, istiklal mücadelesini vatanseverlik ve kahramanlıklarla bütün dünyaya haykırdığı emsalsiz bir destanın 98'nci yıl dönümünde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı milletçe kutlamanın gururunu yaşıyoruz.

Milletimiz, İstiklal Savaşı ve Büyük Taarruz ruhuna sahip çıkmaya her zaman olduğu gibi büyük inanç ve cesaretle devam etmektedir. 15 Temmuz destanı ve terör odaklarına karşı  içerde ve dışarda yürüttüğümüz her türlü mücadele, milli beraberlik şuurumuzun en tabii ve hakiki ifadesidir.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan, ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, ahirete irtihal etmiş gazilerimizi de bir kere daha rahmet ve minnetle yad ediyorum.

29.08.2020 320