Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı.

Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de bir dizi tedbirlere yol açan Corona Virüs salgınıyla mücadele, sağlık, emniyet ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın ortak çalışmasıyla yürütülmeye devam ediyor.  Geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımız da bu süreci en az zararla atlatmak üzere eğitimlerine uzaktan eğitim yoluyla evlerinden devam etmektedirler. Bazen hayatımızda yaşadığımız zorluklar, sonrasında daha güzel günleri de beraberinde getirir. Her yıl sokaklarda coşkuyla kutladığımız, çocuklarımızın şarkılarıyla, şiirleriyle ve folklorik gösterileriyle gönlümüzü mest ettiği 23 Nisan'ı maalesef bu yıl tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de görülen Koronavirüs salgını sebebiyle evlerimizde, balkonlarımızda kutluyoruz. Önemli olan sağlığımız elbette.. Göğsümüz milli duygularımızla kabardığı, kalplerimiz birlik ve beraberlik içerisinde attığı sürece balkonlar da bize meydan olur.

Sevgili öğrencilerim, Bu zorlu süreçte sizlere düşen görev, bilime ve gelişen teknolojilere açık, okuyan, sorgulayan, araştıran ve bunlarla birlikte düşünen ve düşündüklerini düzgün bir şekilde ifade edebilen, dürüst, milli ve manevi değerlerine bağlı, çalışkan ve başarılı fertler olmaktır. Bu görevi en güzel şekilde yerine getireceğinize ve bu mirasa en güzel şekilde sahip çıkacağınıza olan güvencimiz tamdır. Çocuklarına değer veren ve onların her birinin vatanına, milletine ve insanlığa iyi birer insan olmasını kendisine gaye edinen toplumlar, geleceğe güvenle bakabilmişlerdir. 

Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini, milli mücadelede emeği geçmiş kahramanlarımızı ve bütün şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100. Yıldönümünü, Milletimizin ve Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum.

                              Mehmet Salih YILDIZ

                                 Okul Müdürü

22.04.2020 213