Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

Sevgili Çocuklar,

 Her yıl alanlarda coşkuyla kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Covid-19 salgını nedeniyle bir arada kutlayamıyor olmanın burukluğunu yaşasak da inanıyoruz ki bu günler geçecek ve bizler, sağlıklı günlerde yeniden bir araya gelerek coşkuyla kutlayacağımız nice 23 Nisanlarda buluşacağız.

Ülkemizin hayallerini hedeflere, hedeflerini gerçeğe dönüştürme mücadelesinde en büyük güç kaynağı; siz çocuklarımızsınız. Kahraman bir milletin çocukları olarak sizler, bizim geleceğimizin teminatı ve yarınlarımızın umudusunuz. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek ve daha güçlü yarınlara taşıyacak olan sizlersiniz.

Öncelikle, Hasbahçe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri olmak üzere, güzel ülkemin güzel çocukları, geleceğimiz yarınlarımız olan evlatlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, milli mücadelenin tüm kahramanlarını, Aziz Şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyorum.

 

               Mehmet Salih YILDIZ

                     Okul Müdürü

 

23.04.2021 524