Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'dan 2020 YKS Sınavı Mesajı

"Üniversite sınavına hazırlanan gençlerimiz ülkemizde ve dünyada yaşanan Koronavirüs salgını nedeni ile bu yıl, zorlu, stresli ve yoğun bir süreçten geçti. Fakat gerek Milli Eğitim Bakanlığımızın gerek de okullarımızın, öğretmenlerimizin  destekleriyle eksiklerini tamamladılar.

Sevgili Öğrencilerim,
Bugüne kadar eğitim hayatınız boyunca birçok derse ve sınava katılarak bilgi, beceri ve deneyimlerinizi arttırdınız. Elde ettiğiniz kazanımları performansınıza yansıtarak ve elinizden gelen gayreti göstererek hedeflerinize ulaşacaksınız.

Değerli Velilerimiz;
Sonuç ne olursa olsun çocuklarımız bizim için her sınavdan çok daha değerlidir. Bu nedenle  sınavdan çıkan çocuğunuzu sevgiyle karşılayın ve kucaklayınız.

Bu duygu ve düşüncelerle, sınava büyük bir azim ve özveriyle hazırlanan değerli gençlerimizin sınav heyecanını paylaşıyor, sınava girecek tüm gençlerimize başarılar diliyorum.

26.06.2020 324