Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'dan 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem Sonu Mesajı

Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'dan 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem Sonu Mesajı

Sevgili Öğrencilerimiz, Saygıdeğer Öğretmenlerimiz ve Kıymetli Velilerimiz;

2020-2021 eğitim-öğretim yılının birinci dönemini tamamlamış bulunuyoruz. Covid-19 salgınından kaynaklanan ve dünyayı içine alan dönüşüm, eğitim sistemimize de yansıdı. Bu süreçte "ilk önce sağlık" diyerek eğitimde de dijitalleşmeye doğru yol aldık. Uzaktan eğitimin sorunsuz ilerlemesi için digital platformlar üzerinden yürüttüğümüz öğrenci koçluk sistemi uygulamalarımız ile eğitim-öğretim sürecinin aksamaması için büyük bir özen gösterdik ve göstermeye de devam ediyoruz.

Sevgili Öğrencilerim,
Büyük bir gayretle 2020-2021 eğitim-öğretim yılının birinci dönemini tamamladınız. Her ne kadar yüz yüze karne alamamış olsanız da ara tatil heyecanınızı sizinle paylaşıyoruz. Ara tatil boyunca Covid-19'la mücadelede alınan tedbirlere ve kurallara uyarak bol bol eğlenmenizi, dinlenmenizi ve kaliteli zaman geçirmenizi diliyorum. Her zaman söylediğimiz gibi kitap okumayı ise asla bırakmayın. Unutmayın okumak; zekâyı güzelleştirmektir, ruhu beslemektir, hayata farklı pencerelerden bakmayı sağlayacak en güzel yoldur.

Saygıdeğer Meslektaşlarım,
Uzaktan eğitim sürecinde, yüz yüze eğitimden daha çok yorulduğunuzu biliyorum. Sizlere dönem boyunca göstermiş olduğunuz özverili gayretlerinizden dolayı teşekkür ediyor; sağlıklı, mutlu bir tatil dönemi geçirmenizi diliyorum.

Saygıdeğer velilerimiz;

Tatil döneminde çocuklarınızın dinlenmelerine, zamanlarını kaliteli bir şekilde değerlendirmelerine, kitap okumalarına imkân sağlamanızı, ilgi ve yeteneklerine göre onları desteklemenizi rica ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle öğrencilerimizin, velilerimizin ve öğretmenlerimizin sağlıklı ve huzurlu bir yarıyıl tatili geçirmelerini diliyorum.
           Mehmet Salih YILDIZ
               Okul Müdürü

22.01.2021 446