Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ´dan 1 Mayıs İşçi Bayramı Emek ve Dayanışma Günü Mesajı.

Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ´dan 1 Mayıs İşçi Bayramı Emek ve Dayanışma Günü Mesajı.

Başta Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle etkin mücadelede sağlık çalışanları ile birlikte, toplumun ihtiyaçlarının karşılanması ve üretimin devamlılığı için market, lojistik, temizlik ve sanayi gibi alanlarda çalışan tüm emekçilere teşekkürlerimi sunuyorum.

1 Mayıs alın terinin, helal kazancın, dostluğun, barışın, kardeşliğin, yardımlaşmanın, birlik ve beraberliğin simgeleştiği,emeğiyle hayatını kazanan, alın teriyle geçimini temin eden ve ülkemizin kalkınmasına büyük katkılar sağlayan emekçi kardeşlerimizin gururla idrak ettikleri anlamlı bir gündür.

Bizler Emekçinin hakkının alnının teri kurumadan teslim edilmesini öğütleyen yüce bir dinin, müreffeh gelecek için değer üreten her çabanın saygınlığına inanan, üretim ve paylaşımda adaleti savunan bir anlayışın mensuplarıyız. Hayatımızın her anında ve adımında katkısı bulunan ve toplum hayatımızda önemli bir yere sahip olarak görevlerini yürüten işçi emeklileri, kamu ve özel sektörde görev yapan tüm işçi kardeşlerimin gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum.

                                      Mehmet Salih YILDIZ

                                          Okul Müdürü

01.05.2020 388