Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ´dan 1 Mayıs İşçi Bayramı Emek ve Dayanışma Günü Mesajı.

En kutsal kazanç alın teri ile kazanılan helal kazançtır. Peygamberimiz de "Çalışanın hakkını alıınteri kurumadan verin" buyurarak bu konudaki hassasiyeti vurgulamıştır.  En yüce değerlerden biri olan emeğin, alın terinin, üreterek çalışma gücünün kutlandığı bugünde  sağduyunun, huzurun, barışın ve kardeşliğin hakim olmasını temenni eder; başta işçilerimiz ve çalışanlarımız olmak üzere herkesin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü´nü en içten duygularımla kutlar, aileleri ile birlikte sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim. Mehmet Salih YILDIZ (Okul Müdürü)

30.04.2019 677