Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ 2018-2019 1. Dönem Sonu Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı..

Sevgili Öğrencilerimiz, Değerli Öğretmenlerimiz, Kıymetli Velilerimiz;

2018 –2019 Eğitim öğretim yılı 1. Dönem sonuna gelmiş bulunmaktayız. Eğitimciler olarak; görev ve sorumluluklarımızı yerine getirmenin huzuru içindeyiz. Dönem boyunca öğrencilerimizin başarılı ve aynı zamanda mutlu olmaları için ihtiyaç duydukları bilgi ve becerileri kazandırmaya çalıştık. Karnelerini alarak ara tatile adım atacak olan sevgili yavrularımızın; sosyal yönü güçlü, özgüveni tam, sorumluluk bilincine ve akademik bilgiye sahip bireyler olarak yetişmeleri için, üzerimize düşen görevi yapmaya çalıştık.

Değerli Öğretmenlerimiz,

Her zaman daha iyiyi, daha yeniyi ve daha fazlasını öğretmek amacıyla canla başla mücadeleyi kendinize ilke edinerek kutsal bir görev ifa ediyorsunuz. Pırıl pırıl yetişen bu yeni nesil, sizin emeğiniz, sizin alın terinizdir. Fedakârca yaptığınız çalışmalardan dolayı hepinizi tebrik ediyor,  Hz. Ali’nin ‘Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum’ düşüncesi ile sizlere, eğitim öğretim yolunda gösterdiğiniz üstün gayretler için teşekkür ediyorum. Öğretmenlik mesleğinin hem zihin hem de gönül işi olduğunun bilinci ile hızla değişen ve bilginin en değerli kaynak olduğu günümüzde, sizlerin de kişisel ve mesleki gelişiminizi devam ettireceğinize yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyor, saygılarımı sunuyorum..

18.01.2019 359