Öğrenci Velilerimize Ev Ziyaretleri Çalışmalarımız Devam Ediyor.

Okulumuz öğrencilerinin ve ailelerinin sosyo – ekonomik yapılarının , eğitim düzeylerinin vb.gibi konularda tanımak ve ayrıca öğrencilerin başarı değerlendirmesi ve sınıf içi durumları , devamsızlık ve derslerdeki başarılarını da içeren konularda veli ziyaretleri yapılarak velilere bilgi verilmesi amaçlanmıştır. Bu etkinlik kapsamında okulumuzun yöneticileri ve öğretmenleri tarafından aile ziyaretleri yapılmıştır.Ev ziyaretleri ile başlayan çalışmamız her hafta sınıf bazında kahvaltıda beraberiz etkinliğimizle sınıf bazında veli,öğrenci ve öğretmenlerimizle yapılan kahvaltı programları ile okul içinde de devam ederek Evin Okula Yakınlaşması projesi hem ev ziyaretleri hemde okul veli işbirliği ile çok yönlü devam ettirilmektedir.

20.03.2019 236

26-03-201925-03-201925-03-201925-03-2019