Öğrenci ve Veli Memnuniyet Anketimiz

Hasbahçe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak güçlü ve zayıf yönlerimizi belirlemek, eksikliklerimizi giderip, güçlü yönlerimizi daha da geliştirmek adına her sene  “Veli ve Öğrenci Memnuniyet Anketi” uygulaması yapılmaktadır.Bu anket sizlere, okulumuz ortamı hakkındaki düşüncelerinizi açıklama ve paylaşma fırsatı verecektir. Görüşlerinizle okulumuz ortamı hakkında ayrıntılı bir durum tespiti yapılarak daha kaliteli bir eğitim ortamı oluşturmak amacıyla çalışmalar yapılacaktır.2017-2018 Eğitim Öğretim yılı Nsan ayında 308 Öğrenci ve 274 Velimize uygulanan Memnuniyet Anketi sonucunda çıkan güçlü ve zayıf alanlarımız öğretmenler kurulu toplantılarımızda gündeme alınarak gerekli planlamaların yapılması sağlanacaktır. Anketimize  katılan tüm öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

27.04.2018 308

27-04-2018