Öğrenci Ders Başarısı ,Devamsızlık Takip ve Okul Disiplin  Analiz Çalışmalarımız.

Öğrenci Ders Başarısı ,Devamsızlık Takip ve Okul Disiplin Analiz Çalışmalarımız.

Okulumuz akademik başarı,devamsızlık azaltılması tedbir çalışmaları ve disiplin analiz çalışmalarının takip işlemleri için rehberlik yürütme kurulumuz tarafından toplantı gerçekleştirildi. Sınıf rehber öğretmenleri ve rehberlik servisi tarafından gerçekleştirilen toplantıda okulun başarı ve disiplin durumu masaya yatırılarak değerlendirilmesi yapıldı. 

Yapılan çalışma sonucuna göre;

Okulumuzda sürekli devamsızlığı bulunan öğrenci olmamakla birlikte akranlarına göre devamsızlık problemi bulunan öğrenciler ile ilgili birebir rehberlik çalışmaları yapılmış, bazı öğrencilerin velilerine ev ziyareti yapılarak var olan problemler de giderilmiştir. Devamsızlık nedenleri anketi de uygulanarak var olan problem asgari düzeye indirilmiştir.

     2018-2019 eğitim öğretim yılında okul disiplin problemlerini gidermeye yönelik disiplin kurulu oluşturulmuş, her ay düzenli olarak disiplin kurulu toplantıları yapılmış, alınması gereken önlemler karara bağlanmış, öğrenciler disiplin cezaları hakkında bilgilendirilmiş, okulun bütününde uygulama birlikteliği sağlanmış, sonuç olarak okulumuzda ciddi denebilecek hiçbir disiplin problemi yaşanmamıştır.

   

22.04.2019 229

26-04-2019