Mesleki Becerileri Geliştirme Çalışmalarımızdan Görseller.

Okulumuzda Milli eğitimin amaçları doğrultusunda, Anadolu İmam Hatip lisesi öğrencilerinin çağın gereklerine göre mesleki yeterliliklerini geliştirmek ve mesleki bilgi ve becerilerinin toplumun beklentilerine cevap verecek düzeyde olması için vaizelik, kuran kursu öğreticiliği gibi dini hizmetlerin yerine getirmesine kaynaklık edecek gerekli bilgi ve becerilerin kazandırılması amaçlanmaktadır.Bu uygulamalar öğrenciler üzerinde olumlu etki bırakarak özgüvenlerini, motivasyonlarını ve sorumluluk duygularını arttırmaktadır. İ.H.L. Meslek Dersleri Öğretmenlerimiz tarafından sohbet havasında  gerçekleştirilen faaliyetlerimizde öğrencilerimizle karşılıklı fikir alışverişi yapılarak mesleki gelişimleri sağlanmaya çalışılmaktadır.

27.03.2019 200

27-03-201927-03-201927-03-2019