Lise Öğrencilerimizin Sınıflar Arası Voleybol Turnuvasından Renkli Sportif Kareler

Okulumuz spor salonunda lise öğrencilerimize sınıflar arası voleybol turnuvası düzenledik.  Voleybol turnuvamızı öğrencilerimizin birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının sportif faaliyetlerle arttırılması amacıyla sınıflar arası gerçekleştirdik. Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Bülent ÖZTEKİN öğrencilerin bu tür etkinliklerle hem fiziksel hem zihinsel anlamda rahatladığını belirterek öğrencilerimize destek oldu. Türkiye Chinese Kuoshu Federasyonu Olarak 5/6/7 Kasım 2021 Tarihlerinde Düzenlenen 1.Türkiye Lei Tai Şampiyonasında Türkiye 1.cisi olan 7.sınıf öğrencimiz Tuba KABA Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ tarafından BAŞARI BELGESİ ile ödüllendirildi.Gençlik ve Spor Bakanlığımızın 2021-2022 Eğitim öğretim yılında gerçekleştirmeyi planladığı okul spor faaliyetleri kapsamında çeşitli dallardaki spor müsabakalarına başvuruda bulunduk. Okçuluk, Yüzme, Tekvando ve Masa tenisi kategorilerinde yarışacak öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyoruz.

30.10.2021 583

18-11-202118-11-202118-11-2021