Kriz Yönetimi, Öfke ve Stres İle Başa Çıkma Yolları Semineri

"Kriz yönetimi, öfke ve stres ile başa çıkma yolları "konulu semineri Zoom uygulaması üzerinden tüm idareci ve öğretmenlerimizin katılımıyla yapılmıştır. Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ tarafından gerçekleştirilen seminer programımız kriz kavramı açıklanarak başladı. Seminer programında Uzaktan eğitim sürecinde ve salgın durumunda baş gösteren krizler ve buna bağlı öfke ve stres ile başa çıkma yollarının neler olacağı ve nasıl hareket edilmesi gerektiği, kriz yönetimi, kriz yönetim aşamaları ve kriz yönetiminde temel ilkeler konularına değinildi.Krizlerin kaçınılmaz olduğunu önemli olan şeyin kriz sinyallerinin alınarak değerlendirilmesi ve kriz durumunu en az kayıpla atlatabilmesi için gerekli önlemleri alınması uygulanması ,öfke ve stresin sebepleri ve herhangi bir kriz anında bu duygularla başa çıkma yöntemleri açıklanarak konuşuldu.Sömestr tatiline giren öğretmenlerimize iyi tatiller dileyen, Okul Müdürümüz seminere katılım sağlayan tüm idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederek programı sonlandırdı.

22.01.2021 199

25-01-202122-01-2021