İstanbul Sanat Terapi Uygulama ve  Eğitim Merkezi Projesi

İstanbul Sanat Terapi Uygulama ve Eğitim Merkezi Projesi

Kıymetli Öğretmenlerimiz ,Değerli Velilerimiz, Sevgili Öğrencilerimiz

İl  Milli Eğitim Müdürlüğünün "İstanbul Sanat Terapi Uygulama ve Eğitim Merkezi Projesi" konulu yazısı ekte gönderilmiş olup okullarımızda görev yapan öğretmenlere ve anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde öğrenim gören öğrencilere, İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde kurulacak olan İstanbul Sanat Terapi Uygulama ve Eğitim Merkezinde (İSTEM) sanat terapisi eğitimleri vermek, Müdürlüğümüze bağlı okul/ kurumlarda görev yapan öğretmenlerimizde Dışavurumcu Sanat Terapisi ile ilgili farkındalık yaratmak ve bu konuda eğitim almak isteyen öğretmenlerimize eğitim vermek ve Sanat Terapi Uygulama ve Eğitim Merkezine gelecek olan anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine dışavurumcu sanat etkinliklerini (ebru, resim ,karikatür, seramik, müzik, fotoğraf v.b) sanat terapi yöntemlerini kullanarak sınav stresi , sosyal ilişkiler, şiddet, iletişim vb. konularında uzaktan ve pandemi şartları ortadan kalktıktan sonra yüz yüze çalışmalar yapılması planlanmaktadır.

Bilgilerinize Sunarız

27.05.2021 1039