İmam Hatipler Arası Basketbol Turnuvasında İstanbul 3.cüsü Olan Takımımız Öncü Spor Oyunları Ödül Törenine Katıldı.

İmam Hatipler Arası Basketbol Turnuvasında İstanbul 3.cüsü Olan Takımımız Öncü Spor Oyunları Ödül Törenine Katıldı.

İmam Hatip Liseleri Geleneksel ve Modern Spor Oyunları Ödül Töreni, Bahçelievler Belediyesi Hasan Doğan Spor Kompleksi’nde yapıldı. Atletizm, kros, voleybol, basketbol, futsal, taekwondo, güreş, mas güreşi, mangala, masa tenisi, badminton, ayak tenisi, mini golf branşlarında ödüller sahiplerini buldu.


Gençlik ve Spor Bakanlığı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, ÖNDER ve Bahçelievler Belediyesi desteğiyle gerçekleştirilen program, Mehteran ve Misal konseriyle başladı. Daha sonra öğrencilerin çeşitli spor dallarındaki gösterilerine geçildi. İstanbul Zeytinburnu Merkezefendi İHL öğrencilerinden Kuranı Kerim okuma yarışması İstanbul birincisi Furkan İhsan Akçay ve Türkiye birincisi Ahmet Can Yıldız’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle program devam etti.

Ödül törenine Türkiye Etnospor Federasyonu Başkanı Bilal Erdoğan´da katıldı.İmam Hatipler Arası Basketbol Turnuvasında İstanbul 3.sü olan Basketbol Takımız,Okul müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ önderliğinde Öncü Spor Oyunları ödül törenine katıldı ve  kupa ile ödüllendirildi.Hasbahçe ailesi olarak öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

02.05.2019 503

02-05-201902-05-2019