İmam Hatip Okulları Yönetici Vizyon Seminerleri Dijital Ortamda Devam Ediyor

İmam Hatip Okulları Yönetici Vizyon Seminerleri Dijital Ortamda Devam Ediyor

İmam Hatip Okulları Yönetici Vizyon Seminerleri Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Genel Müdürümüz Nazif Yılmaz, Daire Başkanımız İhsan Erkul, İl Millî Eğitim Müdürü Coşkun Esen, 17 İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve şube müdürlerinin katılımıyla dijital ortamda gerçekleştirildi.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzce, Bakanlığımızın güncel politikaları ve 2023 Eğitim Vizyonu bağlamında "Öğretmen ve okul yöneticilerinin mesleki gelişimlerinin yeniden yapılandırılması" hedefi ve ilgili mevzuat çerçevesinde imam hatip okullarında görev yapan okul yöneticilerimizin ve öğretmenlerimizin mesleki bilgi, beceri, tutum ve  değerler alanındaki gelişimlerine katkı vermek; eğitim öğretim hizmetlerinin daha verimli ve nitelikli yürütülmesini sağlamak, okullarımız arasında işbirliği ve iletişimi güçlendirmek, tecrübe ve örnek uygulama paylaşımında bulunmak amacıyla çevrimiçi yönetici vizyon semineri gerçekleştirildi.

Programda EBSAD Başkanı Şaban Karaköse, Önder Onursal Başkanı İbrahim Solmaz, Eğitimci Yazar Dr. Adem Ergül Samsun'da bulunan Anadolu imam hatip liseleri ve imam hatip ortaokulları müdürlerine seminer  verdiler.

04.12.2020 206

https://dogm.meb.gov.tr/www/imam-hatip-okullari-yonetici-vizyon-seminerleri-dijital-ortamda-devam-ediyor/icerik/1108

Kaynak: dogm.meb.gov.tr