Evin Okula Yakınlaşması ve Değişen Anne Baba Rolleri Projesi Kapsamında Çocuklarda Ahlaki Gelişim ve Kardeş Kıskançlığı Konulu Seminer Düzenlendi.

Evin Okula Yakınlaştırılması ve Veli Akademileri Projesi kapsamında Okulumuz Rehber Öğretmenleri tarafından 5/D Sınıfı velilerimize yönelik Kardeş Kıskançlığı ve Ahlaki Değerler konulu seminer düzenlendi.

Kardeş kıskançlığının ne olduğu, nelerin kıskançlığa sebep oluşturduğu ve ebeveynlerin hangi tedbirleri alıp çocuklarına nasıl yaklaşmaları gerektiği hakkında bilgi veren rehber öğretmenlerimiz, velilerimizin sorularını cevapladı.

27.03.2019 247

27-03-201927-03-201927-03-2019