Eğitimci Yazar Çizgi Roman Hocası Fehmi Demirbağ'dan'' Erdemli Gençlik Semineri'' Gerçekleştirildi

Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'ın açlılış konuşması ile başlayan 10. ve 11.sınıf öğrencilerimize gerçekleştirilen seminerde Kendine özgü üslubuyla fevkaladenin fevkinde bir performans sergileyen Fehmi Demirbağ'ı salonda bulunan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz büyük bir ilgiyle dinlediler.

Seminer boyunca öğrencilerle etkileşim halinde olan Demirbağ, verdiği bilgiler ışığında öğrencilere çeşitli hediyeler de verdi. Seminer, Fehmi Demirbağ'ın kitaplarını öğrenciler için imzalamasıyla sona erdi. Fehmi Demirbağ'da kendisini öğrencilerle buluşturan Okul müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'a  teşekkürlerini sundu.

07.10.2021 131

07-10-202107-10-2021