'' Dünyanın En Önemli KonuSU '' Online Seminerimiz 24 Mart 2021 Çarşamba Günü Zoomda

Dünya'daki yaşamın kaynağı için Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından 22 Mart 1993'te kabul edilen bir karar ile 22 Mart Dünya Su Günü ilan edildi.lk kez 1992'de Birleşmiş Milletler Çevre ve Kalkınma Konferansı'nda önerilen "Dünya Su Günü", gerek BM üyelerinin, gerekse diğer dünya ülkelerinin giderek büyüyen temiz su sorununa dikkat çekmek, içilebilir su kaynaklarının korunması ve çoğaltılması konusunda somut adımlar atılmasının sağlanmasında teşvik olması amacıyla bu isme bir gün adamak anlamında oluşturuldu.Öğrencilerimizin Su hakkında daha fazla bilgi sahibi olmaları için  24 Mart Çarşamba  2021 (bugün ) saaat 15:00'de Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Şakir PAT tarafından online seminer gerçekleştirilecektir.

Seminer linki BİP okul grubundan paylaşılacaktır.

24.03.2021 411