Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Dr.Hasan YALDIZLI Tarafından Öğrencilerimize Yönelik ''Kur'an-ı Kerim'in Ana Konuları ve Muhtevası ''Konulu Seminerimiz Gerçekleştirildi

Kur'an-ı Kerim'in ana konuları ve muhtevasına yönelik Din Kültürü ve Ahlak bilgisi öğretmenimiz Dr.Hasan YALDIZLI tarafından lise öğrencilerimize yönelik ''Kur'an'da İnsan '' konulu seminer  programı gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin yoğun ilgisini çeken seminerde hedeflenen amaca ulaşılarak verimli  sonuçlar elde edilmiştir. Hocamıza emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

16.03.2022 1185

16-03-202216-03-202216-03-2022