Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN, Çocukları Ağırladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla öğrencileri kabulünde, "İnşallah sizler çalışkanlığınızla, başarılarınızla, heyecanınızla Türkiye´yi çok daha ileri aşamalara taşıyacaksınız. Sizlerin ellerinde bu ülke dünya sahnesinde hak ettiği konuma ulaşacaktır." dedi.   Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi MGK toplantı salonunda, Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve beraberindeki öğrencileri kabul etti.   Salona gelişinde çocuklarla tek tek tokalaşan Erdoğan, yerine geçen Mamak Kuvayı Milliye Ortaokulu 6´ncı sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Ozan Sözeyataroğlu ve diğer çocukları "Hoş geldiniz" diyerek karşıladı.   Konuşmasına, "Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´ne, milletin evine hoş geldiniz." diyerek başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizdekilerle birlikte tüm dünya çocuklarının bayramında sizleri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´nde misafir etmekten duyduğum mutluluğu, memnuniyeti özellikle ifade etmek istiyorum." dedi.

26.04.2019 298

Kaynak: https://www.meb.gov.tr/cumhurbaskani-erdogan-cocuklari-kabul-etti/haber/18497/tr