Bilgiden Bilgi Üretmek İçin Tüm Gücümüzle Çalışıyoruz.

• Öğretmenlerimiz yerel ve ulusal çalışmalarımızı paylaşabilmek ,teknolojiyi bir amaç olarak değil bir araç olarak kullanmak adına
  • elektronik tabanlı öğrenmenin temel bileşenleri olarak tasarlanan  e-okul, mebbis, e-kurs, mebdes, dinogretimi.gov.tr, EBA uygulamaları, dinogretimiokullar.meb.gov.tr meb.modüllerini aktif olarak kullanarak çevrimiçi sosyal eğitim anlayışı ile hareket etmektedir.İlgili teknolojik gelişmeler yakından takip edilerek öğretmenlerimiz tarafından ortak bir paydada buluşturularak sosyal,sportif ve kültürel faaliyetler okulumuzda gerçekleştirilmektedir.
  • Meb.modülleri tanıtım ve bilgilendirme çalışmalarımıza katkılarından ötürü Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimiz Aziz Ahmet ŞENGÜN´e ve Ayşenur GÖKÇEK´e teşekkür ederiz.

24.11.2018 420

24-11-201823-11-201823-11-201823-11-2018