AÖF Kayıt Yenileme Ne Zaman, Hangi Tarihte Yapılacak? 2020 Anadolu Üniversitesi AÖF Kayıt Yenileme Ücreti Ne Kadar?

AÖF KAYIT YENİLEME TARİHLERİ

, iktisat ve işletme fakülteleri için  kayıt yenileme işlemi 17 Şubat tarihinde başlayacak ve 28 Şubat'a kadar devam edecek. Öğrenciler bu süreçte ders seçimlerini de gerçekleştirecek.

Kayıt yenileme sürece 4 aşamadan oluşmaktadır:

• Derslerini seç
• Ücretini Öde
• Otamasyondan Kaydını Kontrol Et
• Ders Kitapların ekampüs'te

Bahar Dönemi kayıt yenileme için kesin karar vermeden ödeme yapmayınız. Bahar Dönemi kayıt yenileme için yatırılan Dönem Öğretim Gideri ile Dönem Öğrenim Ücreti/Dönem Öğrenci Katkı Payı tutarları iade edilmez ve ödeme yapıldıktan sonra kayıt yenileme işleminden vazgeçilemez.

AÖF KAYIT YENİLEME VE DERS SEÇİM TARİHLERİ

17 Şubat 2020 tarihinde başlayacak 28 Şubat 2020 tarihinde sona erecek.

AÖF KAYIT YENİLEME ÜCRETİ NE KADAR?

Kayıt yeniletecek öğrenciler ilgili Bakanlar Kurulu Kararı gereğince sınav hizmetleri, basılı malzemeler ve diğer hizmetler karşılığı olan ve Anadolu Üniversitesince belirlenen staj/uygulama dersi bulunmayan programlarda alt limit ₺220,00 ve tekniker unvanı verilen programlarda alt limit ₺240,00 olup alınan dersin kredisine göre değişen Dönem Öğretim Gideri tutarını ödeyeceklerdir.

16.02.2020 211

Kaynak: İha.com.tr