6.Mesleki Tanıtım ve Kariyer Günleri kapsamında Konuğumuz İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr.Ümit HOROZCU

Kariyer Günleri kapsamında bugün konuğumuz İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr.Ümit Horozcu idi. Konuğumuz , öğrencilerimize üniversitelerdeki akademik kariyer süreçleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Akademik serüvenin başlangıç, ilerleme,zorluk ve güzel taraflarını yaşadığı tecrübe ve anekdotlar eşliğinde sunmuş oldu. Hedefi belirleme, calışkanlık, gayret ve fedakarlığın bu süreçte çok önemli olduğunu vurguladı. İlahiyat Fakültesi ve özelde kendi alanı olan Din Psikolojisi hakkında da kısmı paylaşımlarda bulunan konuğumuz, öğrencilerin sorularını da cevapladı. Öğrencilerin ilgiyle takip ettiği sunum, konuğumuzun, öğrencilerimizi fakültesine çay ve simit İkramlı olacağını belirttiği davetiyle sona erdi.

10.05.2022 364

24-05-2022