60 Kişilik Sınırlı Kontenjan Avantajı ile Başarılı Öğrencilerimizi Hasbahçemize Bekliyoruz

NEDEN BİZ ?

İyi bir lise eğitiminde fen lisesi  tercihinde bulunacak 9.sınıf aday öğrencilerimiz için atölye,spor salonu, etkinlik odaları ve güçlü bir kadro ile eğitim ve öğretime hazırız.Okulumuzda dini ilimleri ve fen bilimleri eğitimini aynı anda alarak memleketimizin beyin takımı diyebileceğimiz, potansiyel lider adaylarını yetiştirmekteyiz. Bu hedefle öğrencilerimize doğru inanç, doğru bilgi, doğru düşünce ve doğru davranış kazandırmaya odaklanmış bilimsel, kültürel, sanatsal ve sportif programlar uygulamaktayız. Okulumuzda Tıp, Diş Hekimliği, Eczacılık Mühendislik gibi sayısal alanlarda okumak isteyen öğrencilerimiz için Fen Lisesi programı, Hukuk, Psikoloji, Felsefe, Sosyoloji gibi alanlarda okumak isteyen öğrencilerimiz için de Sosyal Bilimler Lisesi programını uygulanmaktadır.İnsani değerleri bilen ve manevi yönden donanımlı, ahlak sahibi, akademik olarak öncü, sosyal bilimlere aşina, milli ve manevi değerleri özümsemiş bir nesil amaçlamakla birlikte dünyayı tanıyarak ülkemizin zengin köklerinden gelen değerler üzerine medeniyet inşa etme ideali olan eğitim kadromuzla birlikte sizlerid e aramızda görmek istiyoruz.

MİSYONUMUZ

Üretici, bilim ve teknolojiden haberdar olan, okuma alışkanlığı edinmiş, öğrenirken sorgulayan, öğrendiklerini hayatında uygulayabilen, çağa uygun ve özgür düşünebilen, araştırmacı bir gençlik yetiştirmektir

VİZYONUMUZ

Eğitim ve öğretim alanında ilmî değerleri ön planda tutan, ileri öğretim yöntemlerini kullanan, ülkemiz ölçülerinin üzerinde, bir okul ortamı hazırlayarak her bireyin eğitim görmek istediği önde gelen bir eğitim kurumu olmaktır.

DEĞERLERİMİZ

Dürüstlük

Kalite

Güvenilirlik

Orijinallik

İlgi, sevgi ve saygı

Erdemlilik

Öğrenmeyi öğrenmek

Huzur ve güven ortamı

Bağlılık

İLKELERİMİZ

1.            Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesi önceliğimiz.

2.            Şekil ve kalıpçılık değil kişilik geliştirmek hedefimizdir.

3.            Korku ve otorite yerine sevgiye ve demokratik katılıma önem veren bir eğitim

anlayışı için çalışırız.

4.            Öğrenciler bütün çalışmalarımızın ortak noktasıdır.

5.            Eğitim programları ve öğretim sistemlerindeki gelişmeleri takip ederiz. Aynı zamanda değişim

ihtiyacı ile geçmiş değerlerimiz arasındaki dengeyi de koruruz.

Okulumuz nitelikli eğitim ortamını web sitemizde bulunan 360 derece sanal tur uygulamamızdan gezerek inceleyebilirsiniz.

Sanal tur için TIKLAYINIZ

19.04.2021 496