5.Sınıf Öğrenci Velilerimizle Zoom Programı Aracılığıyla Online Toplantımızı Gerçekleştirdik.

Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ moderatörlüğünde, Müdür Yardımcımız Şakir PAT ,Rehberlik öğretmenimiz Büşra İygün SARSILMAZ ve branş öğretmenlerimizin de katılımıyla 5.sınıf öğrenci velilerimizle ile pandemi sürecinde öğrencilerimiz ile olan iletişimimizi, bundan sonrası için atılacak adımlar konuşuldu. Whatsapp ve EBA üzerinden gönderilen çalışmaların devam etmesi kararı alınırken yine EBA üzerinden canlı derslerin süreceği bildirildi. Bayram öncesi iyi dileklerde bulunularak toplantıyı sonlandırdık.Toplantımıza katılan tüm velilerimize ve öğretmenlerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

23.05.2020 862

23-05-202023-05-202023-05-2020