5. Çevrimiçi Mesleki Tanıtım Ve Kariyer Günlerimiz Din Öğretimi Genel Müdürümüz Sayın Dr. Nazif YILMAZ'ın Açılış Konuşması İle Başlayacak

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün hazırlamış olduğu Hedef 2021 Projesi kapsamında öğrencilerimize yönelik meslek tanıtımlarımınız devam ediyor.01 Haziran 2021 Salı günü Din Öğretimi Genel Müdürümüz Sayın Dr.Nazif YILMAZ'ın açılış konuşması katılacağı ''5. Çevrim İçi Mesleki Tanıtım ve Kariyer Günleri '' programımızda Meslek tercihinin kişinin hayatına yön veren önemli karar olduğu gerçeğinden yola çıkıp öğrencilerimizin bu konuda farkındalıklarını artırarak tercihleri konusunda bakış açılarını geliştirmeyi amaçlamaktayız.Okulumuz Psikolojik Danışmanı Seda MURUTOĞLU moderatörlüğünde 31 Mayıs - 4 Haziran 2021 tarihleri arası gerçekleşecek 5. Çevrim İçi Mesleki Tanıtım ve Kariyer Günlerimize tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Katılımları Bekliyoruz...

31.05.2021 191