4006 Tübitak Bilim Fuarına 20 Öğretmen Danışmanlığında 90 Öğrencimiz Tarafından Hazırlanan 20 Projemizle Katılmaya Hak Kazandık.

4006 Tübitak Bilim Fuarına 20 Öğretmen Danışmanlığında 90 Öğrencimiz Tarafından Hazırlanan 20 Projemizle Katılmaya Hak Kazandık.

4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı ile, 5-12. sınıf ilk ve ortaöğretim öğrencilerinin bilimsel çalışmalar gerçekleştirme konusunda teşvik edilerek, soru ve sorunlara çözüm bulma yoluyla bilimsel süreç becerilerinin kazandırılmasına katkı sağlanması; farklı bilişsel, duyuşsal ve psikomotor seviyedeki her öğrenciye proje hazırlama fırsatının sunulması sağlanmaktadır. Bizler de öğrencilerimizin bu fırsattan yararlanabilmesi için onlara danışmanlık ederek projelerini yapmalarını, fikirlerini sunabilmelerini,araştırma becerilerinin gelişmesini hedefledik. Bu doğrultuda 4006-TUBİTAK Bilim Fuarı Destekleme Programı'na 20 projemizle başvurduk. Sunmuş olduğumuz projeler onaylandı ve bundan sonraki süreçte gelecek eğitim-öğretim yılında belirleyeceğimiz bir tarihte projelerimizi sunacağız.4006 TÜBİTAK Bilim Fuarına başvuru sürecinde danışman öğretmenlerimize ve öğrencilerimize rehberlik eden Fen Bilimleri öğretmenimiz Maide Bilge ÖZKAN hocamıza ve emeği geçen herkese HASBAHÇE ailesi olarak teşekkür ediyoruz.

15.05.2020 3710