"2020 Üniversite Kariyer Ve Bilimsel Gelişim" Koordinatörleri Yurt Genelinde Okullarda Öğrencilere, Öğretmenlere Ve Velilere Yönelik Üniversite Hazırlık Süreci İle İlgili Sunumlar Gerçekleştirmeye Devam Ediyor.

Genel Müdürlüğümüze bağlı "Hedef 2020 Üniversite Kariyer ve Bilimsel Gelişim" koordinatörleri yurt genelinde okullarda öğrencilere,öğretmenlere ve velilere yönelik  üniversite hazırlık süreci ile sunumlar gerçekleştirmeye devam ediyor.

Genel Müdürlüğümüz "Hedef 2020 Üniversite Kariyer ve Bilimsel Gelişim" koordinatörleri  "Hedef 2020" kapsamında   Konya, Bingöl, Şırnak, Erzincan, Erzurum'da AİHL'lerde öğretmenler ve öğrencilerle buluştu. Üniversite hazırlık süreci ile ilgili sunumlar gerçekleştirdi

Toplantılarda akademik takip komisyonları ve zümrelerle işbirliği çalışmaları; öğrenci takip sistemi gibi konularda istişarelerde bulunmak, eğitim süreçlerini değerlendirmek, uygulanan programların etkililiğini arttırmak ve tecrübe paylaşımında bulunmak amacıyla "Hedef 2020 Üniversite Kariyer ve Bilimsel Gelişim" toplantısı yapıldı. 

11.12.2019 241

https://dogm.meb.gov.tr/www/2020-universite-kariyer-ve-bilimsel-gelisim-koordinatorleri-yurt-genelinde-okullarda-ogrencilere-ogretmenlere-ve-velilere-yonelik-universite-hazirlik-sureci-ile-ilgili-sunumlar-gerceklestirmeye-devam-ediyor/icerik/961

Kaynak: dogm.meb.gov.tr